Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ {'hideTitle':'true'}
 
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Χωματουργικές Εργασίες & Καυσόξυλα Ηράκλειο Κρήτη
 
 
Η επιχείρησή μας “ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” η οποία εδρεύει στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με χωματουργικές εργασίες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσματος δημόσιων και ιδιωτικών έργων σε όλη την Κρήτη, καθώς και με το εμπόριο καυσόξυλων.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, που αποτελείται από φορτωτές, εκσκαφείς, φορτηγά και πολλά ακόμα μηχανήματα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε, ανεξαρτήτως δυσκολίας και μεγέθους. 

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε εκσκαφές, κατεδαφίσεις, μπαζώματα, εκβραχισμοί, διαμορφώσεις χώρων, διανοίξεις δρόμων και κάθε είδους χωματουργική εργασία. Εξασφαλίζουμε για εσάς υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων, γρήγορους χρόνους παράδοσης, προσφέροντας πάντοτε άριστη εξυπηρέτηση.
 
 
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία, την τεχνογνωσίας μας και τον σύγχρονο στόλο μηχανημάτων που διαθέτουμε, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία και αν μας ανατεθεί φροντίζοντας πάντα για την προσφορά ποιοτικών αποτελεσμάτων. 

Ακόμα, από εμάς μπορείτε να προμηθευτείτε καυσόξυλα μοναδικής ποιότητας για τις κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα, πάντα, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτουμε κάθε είδους καυσόξυλα, κομμένα στο κατάλληλο μήκος και στεγνά ώστε να σας χαρίσουν μια όμορφη φλόγα στο τζάκι σας.
 
 
 
 

ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,
ο άψογος επαγγελματισμός και η ποιότητα αποτελούν όλους τους λόγους που μας εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να μας προτιμούν ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβοι αλλά και για δημόσια έργα στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε
χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.