Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Οικονομάκης Γεώργιος | Χωματουργικές Εργασίες & Καυσόξυλα Ηράκλειο Κρήτη
 

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό, η επιχείρησή μας, βρίσκεται διαρκώς σε μία ανοδική πορεία. 
 

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ
Διαθέτουμε ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων και μηχανημάτων που μας επιτρέπουν να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε κατασκευαστική πρόκληση και επιθυμία σας.
 

ΕΙΔΗ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ
Σε εμάς θα βρείτε όλα τα είδη από καυσόξυλα όπως οξιά, δρυ, πουρνάρι, πεύκο, ελιά και πολλά ακόμα καυσόξυλα ξερά και κομμένα στο ιδανικό μέγεθος για το τζάκι ή την σόμπα.
 

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Διαθέτοντας ιδιωτικά οχήματα, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ των καυσόξυλων στο χώρο σας, εξυπηρετώντας το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.
 
 
 
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Χωματουργικές Εργασίες & Καυσόξυλα Ηράκλειο Κρήτη


Η επιχείρησή μας “ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” η οποία εδρεύει στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με χωματουργικές εργασίες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσματος δημόσιων και ιδιωτικών έργων σε όλη την Κρήτη, καθώς και με το εμπόριο καυσόξυλων.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, που αποτελείται από φορτωτές, εκσκαφείς, φορτηγά και πολλά ακόμα μηχανήματα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε, ανεξαρτήτως δυσκολίας και μεγέθους...
 
 
 
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΕΙΣ
Με επαγγελματισμό, προσοχή στη λεπτομέρεια, αμεσότητα και πάνω από όλα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, η επιχείρησή μας μπορεί να σας εγγυηθεί για την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε χωματουργικες εργασίας...
 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ
Σε εμάς μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη καυσόξυλων όπως πουρνάρι, δρυ, οξιά, ελιά κ.α. τα οποία στεγάζονται και στοιβάζονται στις εγκαταστάσεις μας προκειμένου να μη μαζεύουν υγρασία και να διανέμονται στους πελάτες μας το ταχύτερο δυνατό....
 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ