Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΕΙΣ {'hideTitle':'true'}
 

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ


Οικονομάκης Γεώργιος
Χωματουργικές Εργασίες & Καυσόξυλα Ηράκλειο Κρήτη
 
 
Εχοντας φέρεις εις πέρας μέχρι σήμερα ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη, η επιχείρησή μας “ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”, μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και αξιόπιστα στην υποστήριξη κάθε κατασκευαστικών απαιτήσεων με τελικό αποτέλεσμα την εμπρόθεσμη και τεχνικά άρτια υλοποίηση κάθε έργου. 

Με επαγγελματισμό, προσοχή στη λεπτομέρεια, αμεσότητα και πάνω από όλα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, η επιχείρησή μας μπορεί να σας εγγυηθεί για την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε χωματουργικες εργασίας.

Χάρη στο σύγχρονο στόλο οχημάτων που διαθέτουμε, αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορούμε ανταπεξέλθουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες και σύνθετες χωματουργικές εργασίες ιδιωτών, τεχνικών εταιρειών, εργολάβων και έργα δημοσίου φορέα. Το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών αποτελούν εγγύηση για την επιτυχημένη ολοκλήρωση ακόμα και του πιο απαιτητικού έργου.
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

 Εκσκαφές
Εκβραχισμοί
Μπαζώματα
Αποκομιδή μπαζών
Βελτιώσεις Εδάφους
Διαμορφώσεις χώρων
Έργα οδοποιίας
Μεταφορά αδρανών υλικών

 

Όλες οι εργασίες που αναλαμβάνουμε, φροντίζουμε να ολοκληρώνονται, πάντα, μέσα στους συμφωνηθέντες χρόνους και με γνώμονα την ποιότητα, τη σωστή και έντιμη συνεργασία απέναντι σε κάθε πελάτη μας. Προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία και σε κάθε είδους εργολαβία.

 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε
χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.